AKUT TILL AKUTMOTTAGNINGEN!

yeaDen här fina bilden tog jag igår, på St Eriksbron runt 19.30 tiden då jag och Mathilda tagit en kvällspromenad. Kort därefter, väl hemma så började jag få ordentliga buksmärtor till höger, långt ner i magen (mot ljumsken), ett ilande i hela ryggslutet och faktiskt nästan en outhärdlig smärta som kom väldigt hastigt och fort. Och då bör tilläggas att jag alltid haft en hög smärtgräns och tål mycket innan det blir akut. Jag ringde efter ett tag, när smärtan var outhärdlig trots ett gäng ipren både Kry och sjukupplysningen där båda rådde mig att åka in. Så jag bokade en taxi och åkte till akuten på St Göran som hade 24 h öppet. Efter en stund av pust och stånk fick jag äntligen komma in och det togs både blodprov och kissprov.

Provsvaren? URINVÄGSINFEKTION. Jag var bombsäker på typ en njurbäckeninflammation då jag googlat det under kvällen och alla symptom jag hade stämde in. Men, tur i oturen så var det “bara” en urinvägsinfektion och jag fick antibiotika med mig hem. Haha, nästan så att det blev lite skrattretande att åka in akut för den domen. Och inte i min mildaste fantasi kunde jag tro att en urinvägsinfektion kunde göra så ont. Men tji fick jag! Har ni vana “urinvägsinfektionare” haft såhär ont? Alltså tänk monster, outhärdligt ont? Hade ingen aning om att det kunde göra så ont. Oh då inte när man gå på toa, utan snarare på ena sidan av magen, vid njuren.

Idag är allt bra mycket bättre och den outhärdliga smärtan är som bortblåst och jag är lämnad med en väldigt hanterbar smärta som man kan hantera. Med lite ipren. I skrivande stund sitter jag på kontoret efter en lunchpresentation hos H&M och visning av deras otroligt fina consious collection. Snart ska jag sladda förbi favoriter på Digi Digi! X