HELGEN GENOM MOBILEN

HERREGUD VILKEN HELG DET BLEV. Lycklig ända in i själen är jag. Stockholm har levererat sommarvärme, bästa vänner har varit på besök och massa roligheter har hänt. Vi spolar som vanligt tillbaka bandet till i fredags… helg2
Där jag gick till Theo på Daisy Grace och tog en tvätt + fön. En s.k blow dry. En blowdry i veckan och jag är set för 4 dagar framåt. Lätt den bästa “unna-sig” grejen jag vet! helg9
På eftermiddagen invaderade Emma och Tilda äntligen och vi startade ganska direkt med en sväng på stan. Vi hann med en timme, sedan åkte vi hemåt och gjorde oss i ordning för en kväll på stan och tapas middag på Spanjorskanhelg5
Dit även Sophiepropp och Mattis anslöt. Mysigaste kvällen!helg7
Maten var också riktigt god! Det var allas vårt första besök på Spanjorskan men definitivt inte det sista! Riktigt bra mat och härlig miljö. Mitt i stan. Granne med Nybrogatan 38 så läget är ju magiskt.  helg9
Den där grillade majsen gick inte av för hackor. Med chevrékräm. Och hasselnötter. Ni hör ju! Mitt bästa tips är den samt i dryckesväg rabarber sangrian. Ta en kanna för ni kommer dricka upp den fort!
helg6
Hej gänget! <3 För övrigt måste jag ha de där vinglasen (tror han sa att det var proseccoglas?!) Extremt härligt tunna att dricka ur var dom. NI som vet ni vet. 

Efter middagen gick vi en sväng förbi YUC Latasian på ett glas och hej till ett par vänner som käkade middag. Men vi var skärpta och tog en taxi hem vid 23. Somnade innan midnatt. helg11
Det blev lördag morgon vi vaknade tidigt så knöt på oss skorna och tog det långa varvet runt Hagaparken. Sedan beställde vi Foodora och Pom & Flora för ett kompani som vi avnjöt hemma på min innergård med fågelkvitter som musik. helg4
Jag ÄLSKAR Poms frukostmat. Konceptet frukost hela dagen passar mig som handen i handsken. Lätt de bästa målet jag vet.helg13
Vid lunchtid bjöd den här raringen in till rosé häng i Gamla Stan. Här hade man sådan pepp på livet. Bästa vänner, riktigt fint sommarväder och dagsfest. Man kan ju känna den peppen.helghelg20
Min bättre hälft <3
helg3
Matchade min lilla väska med innehållet i glaset. Rosé rosé!helg15
Mina MILFAR. Älskar att partygenen från tonåren fortfarande finns kvar hos dom! Inte en tråkig stund med dessa.
helg14
Så sugen på att slå till på ett par likadana sandaler som syster yster från ATP Atelier. 
helg16
Tänk att hon här varit med mig sedan 13 års åldern. Väldigt lycklig för det. helg1
Hela lägenheten var klädd i rosa för Cuvee Madame’s rosévin såklart. Så fint, så fint!helg18
Efter en mellanlandning med dusch och ett ombyte hemma så var det tid för mat på min favvo restis just nu, YUC Latasian på Jakobsbergsgatan. Asian fusion for the win!helg17
Går ni hit (vilket ni bör!) så skulle jag råda er hundra gånger om att beställa dubbelt eller trippelt upp av hummertacosen. Det är for real bland det godaste jag ätit i hela mitt liv. INSANE r den. helg19
Sedan tog vi en snabb sväng ner till Bardot för ett glas och lite mer häng innan vi gick till Seven eleven, köpte korv och en massa godis, åkte hem, parkerade oss på balkongen i sommarnatten med cola light och godis och snackade skit en timme innan vi kröp ner i sängen och somnade innan 02. Imorse vaknade jag med ett leende och ett uppfyllt, tacksamt hjärta. SÅ tack livet för kanske årets hittills bästa helg <3