SOMMAR LUNCH I SOMMARVÄRMEN!

Igår bjöd By Timo och Assefa in till en somrig lunch på Miss Clara terassen för att presentera By Timos sommarkollektion. Man kunde ju faktiskt inte valt en mer passande dag för att presentera blommiga, somriga klänningar på. 27 grader, strålande sol, takterass och sommarvärme. Livet i dessa dagar va. 100 poäng!bytimo5
Man inspireras mycket vintage när man designar och tar fram klänningarna berättade marknadschefen vilket är väldigt tydligt i printet. Ingen är den andra lik! bytimo1Den här raringen hade hittat hem från Frankrike där hon varit och rekat bröllopsstället som hon och Marcus gifter sig på i september. GIFTER SIG!?!! 
bytimo4
Vad är mer somrigt än ljuuuust rosé och takterass? Ett tips för er som diggar ljusa rosévin lika mycket som mig under sommarmånaderna så är detta Enzo Bartoli vinet det överlägset BÄSTA jag druckit i kategorin roséviner. BESTÄLL!
bytimo2
Elsa & William <3
bytimo6
Det hängde även ett par godbitar från höstkollektionen och denna fuskisen fastnade jag för. Schysst kontrast med den maskulina bombermodellen till de feminina knapparna. Lite sjukt att man alltid är en säsong före i denna bransch. Innan sommaren ens börjat är man och plockar på höstens pieces….
bytimo7
Mitt lyckopiller! 
bytimo
Jag bar en klänning rån Anine Bings samarbete med Gina Tricot, jeansjacka från Acne, kängor Dr Martens samt min pastellkaramell från Chanel.
bytimo8
Här skymtar ni ett par av mina favoriter från sommarkollektionen som ni snart kommer få se på!

Resterande tisdagseftermiddag spenderades i stallet där jag blev kär på nytt. I en häst såklart. Lilla U. Hon var sååå satans lik min senaste häst jag hade. I sinnet och i sättet att vara. Lika pigg på livet, hoppig, busig och studsig men ändå väldigt arbetsvillig och rolig att jobba med. Drömde till och med jag köpt in mig på henne inatt. Haha!

På kvällskvisten blev det milens löpning I Hagaparken med Henke och Soffi innan vi satt oss på deras innergård och åt kycklingsallad. En riktigt fin tisdag!