ETT DYGN I GRUNDSUND

grundsund00
Igår åkte vi en sväng till Grundsund, till mormor och Göran. De ska ha hundarna när vi är i USA, så vi passade på att bo över en natt. På världens bästa ställe. Lyckost hundarna som får spendera 3 veckor hos dem.
hrundsund6
Från balkongen. Ni kan inte förstå vad jag älskar det här stället.
grundsund2
Lugnet som är här nu, innan alla semesterfirare intar den här lilla byn är svårslaget. Men gillar det även när det är folk överallt.  Tur man kommer tillbaka en vecka i juli.
grundsund5
Luiza.

grundsund0
Jag mormor och Tilda var till affären och handlade tillbehör till västerbottenpaj som skulle vara ett komplement till kvällens middag som såklart skulle bli räkor. Räkor som Göran hämtade direkt från fiskebåten i hamnen. Färskare än så går nog inte få.
grundsund
Krabbfiske är en stående tradition.
grundsund1
grundsund7
Nu är vi tillbaka i Göteborg igen. Har ett par jobb som ska göras och skickas in, sedan ta en löptur, – mitt bästa botemedel mot en stressad själ och sedan packa klart väskorna för tidigt imorgon drar vi. Men jag bloggar två inlägg innan dess! Xx