FINALLY MADE IT TO THE STATES

ÄNTLIGEN FRAMME I USA. Efter förseningar med både det ena och det andra så kom vi äntligen fram till hotellet I Orlando, exakt 24 timmar efter att vi gick upp hemma i Sverige på resdagen. Efter både x antal förseningar och en satans massa strul där  varken Mattias eller brorsan knappt kom med oss kom vi ääääntligen fram. Det här med custom barders, köer som aldrig tar slut, otrevliga amerikaner och officers som sannerligen tror att de äger världen. OMG säger jag bara. What doesn’t kill you makes you stronger! Slutet gott allting gott. 

Störtade i säng och minns inte ens att jag somnade. Vaknade dock tidigt som tusan, efter 3 timmars sömn och sedan har jag varit vaken sedan dess. Jetlag, jetlag. Men vad gör väl det när man har tre veckor roadtrip här att se fram emot? De negativa energierna är avskakade och nu ska det njutas utav bara tusan! Vi hörs i eftermiddag kära ni, nu stooooorfrukost! Xx