THE ISLAND COW, CAPTIVA

captivia
Påväg hem Captiva igår så stannade vi till här, på The Island Cow för en lunch. Vi såg det bara från vägen och såg att där var mycket folk så vi sladdade in. Vilket vi gjorde helt rätt i, sjukt härligt ställe!captivia9
captivia16
Instagramvänligt om något. hehe. Färgglatt, roliga texter och genuint bonat och fixat. Det kan aldrig gå fel!captivia4One big, happy family! <3captivia5
I väntan på lunchbordet…
captivia15
Jag ropade in den välkända fishtacon. En glutenfri variant med koriander och räkor som får 10 av 10 flaggor! SÅ smarrig. captivia8
Jo jag tackar. Det slinker ner en och annat iskall Corona denna semester kan jag lova. Skyller på den outhärdliga värmen. hehe.
captivia14
Syster yster och Luzern busen. Den roligaste ungen jag vet! Hon kan bokstavligen f en att vika sig av skratt.
captivia1
captivia10
Åker vi tillbaka till Captiva så det blir det definitivt ett besök till här. Allt var tipp topp!
captivia6
Pappa & Luiza.captivia2
Jag och brorsan. Så himla kul ändå att vi fortsatt att göra denna resa tillsammans varje år. Med barn, respektive, nya respektive, familjemedlemmar och ibland också svärisar om så finns. SÅ tacksam för banden vi har. 
captivia13
Jag kunde inte hur gärna jag än velat få ner en key lime. Sparar mig till Key West!
captivia12
Syrran hade gjort det smart för sig. En klänning som släpper in luft. Bra tänkt!

So far so good på vår USA trip alltså. Och jag måste säga att det är underbart att veta att man har 15 dagar kvar här. Med olika resmål, strandbesök, roadtrips och annat kul. Tack livet! Tack familjen! <3