VICHY SLOW AGE NIGHT

Inlägget skrivs i samarbete med Vichy

Vem önskar inte ibland att man kunde sakta ner tiden och stanna precis som man är just nu? Framför allt när det handlar om huden och dess åldrande.

Jag själv är en soldyrkare av rang (vem är inte det såhär års?) och tackar inte nej till lite härligt sommargalej och middagar med vänner, och med det så kommer ju ibland också sena nätter. Tyvärr tycker ju inte huden att livsstilen är lika härlig som en själv, men som tur är finns det lösningar som gör både huden och mig nöjd och glad!IMG_9145IMG_9194IMG_9181VICHY´s serie SLOW AGE är framtagen för att hjälpa huden på traven och sakta ner förekomsten av ålderstecken under dagen och reducera synliga tecken på åldrande under natten.

Jag har testat Vichy Slow Age Night i några månader som ett komplement i min rutin, en återhämtande nattcreme som även fungerar som en återfuktande ansiktsmask. Jag älskar konsistensen på cremen, den känns extremt snäll och härlig mot huden. Cremen verkar under natten och hjälper huden att reducera synligheten av ålderstecken så som fina linjer och pigmentering, samtidigt som den behåller huden supermjuk och återfuktad.IMG_9170IMG_9177

Cremen är också perfekt att använda som en återfuktande mask en till två gånger i veckan. Då stryker jag på ett lager i ansiktet och låter verka i ungefär 10 minuter, sen masserar jag in det som inte absorberats i ansiktet innan jag tar bort de sista resterna med en återfuktad bomullspad. Känslan efteråt är extremt len och mjuk, precis som en babyrumpa. För mig som har känslig hud är den här cremen verkligen en vinnare när allt som hör livet till med sol och bad och sena nätter så här på sommaren kommer och irriterar huden.

Via länken HÄR kan du klicka hem ett gratisprov av nya Vichy Slow Age Night!