BEST FRIENDS SINCE KIDS

Som jag skrev tog jag och syrran bilarna från Gbg till Jkpg igår. Vi hade en inbokad middag, utan barn med bästa vännerna sedan barnsben. Ni vet ju alla hur svårt det är att få till sådana kvällar, när man bor i olika städer och lever olika liv. Hehe. Världens mysigaste kväll, med skratt och skvaller som avlöste varandra. Allt från gamla minnen, till hur sexet blir efter barn, till dejting och bröst. Haha, jag älskar dom <3 Det enda som saknades var Emmet som låg hemma i ryggskott, annars var kvällen komplett. elgordo1
Hade på mig min nya For Love and Lemons kjol med bananer och citroner som jag obsessar. Madde undrade dock om jag hade en banan i rumpan och var sur mellan benen. Haha ni fattar ju nivån. Här finns den hursomhelst! (klick) Och i klänning här.
elgordoo
Jag, Madde, Tilda och Carro. Bara Emma som saknas <3
elgordo
Vi hade svårt att välja mellan en kannan kava sangria och somriga drinkar. Så det fick bli båda delar.
elfordo3elgordo4Världens mysigaste kväll med dom som man upplevt hela tonåren och unga vuxenren tillsammans med. I vått och torrt. Och jag älskar att våra band fortfarande är exakt lika starka.