SHAWTYYYY

Igår var jag hos Salong Allt I Ett här i Gbg, samma som syrran går till. Efter USA var det lagom slitet, långt, trasigt och med gula toner. Dassigt, inte alls kul och jag kände INTE alls för att vänta i 4 veckor innan Mona kunde fixa det hemma i Stockholm. Så jag hängde på syrran till Selma, som finns på Salong Allt i Ett på Engelbrektsgatan bredvid Heden i centrala Gbg. Ca 15 cm kapades på längden och det blev slingat i den perfekta blonda, neutrala färgen. ÄR SÅ nöjd! Framförallt att jag vågade kapa det en bra bit. Nästa gång ryker det till axlarna. hehe. 

Jag kan varmt rekommendera henne för er som befinner er i Gbg, och bokar ni tid hos henne inom de närmsta så får ni 20% rabatt på alla färgningar. HÄR finner ni mer info.

hårhår6
Det känns så fräscht och friskt nu. Vi drog i en dubbel Olaplex behandling också, perfekt när man gått igenom en blekning.
hår8hår10hår11