FEM ENKLA VARDAGSRECEPT!

Inlägget skrivs i samarbete med Mathem.

Jag älskar ju som ni vet att laga mat. Och att stå i köket. Jag blir liksom harmonisk när jag får stå där och fixa, måtta och greja med alla ingredienser och steg för steg. Däremot så tryter ju inspirationen allt ofta till vad man ska laga om man gör ofta liknande eller samma saker. Lite tråkigt i längden.

Men vet ni vad jag gör då? Och som jag tycker är den helt klart bästa inspirationen?
 Då går jag alltid in på Mathems recepttjänst och väljer ut fyra till fem recept som jag fyller varukorgen med. En mer tidsbesparande eller inspirerande tjänst vet jag inte och veckans luncher/middagar är planerade.

summer-vego-bowl-sofia-tornqvist

Summer vego bowl

lattkyckling1

Birgittas lättlagade citronkyckling

shakesallad-petter-fallstrom-mathem

Shakesallad med spenat, jordgubbar och chevréost

asiatisk-farspanna-med-vitkalssallad-foto-nurlan-emir-mathem

Asiatisk färspanna med fräsch vitkålssallad

sotpotatiswraps_v15

Sötpotatiswraps med fetaost och kryddiga bönor