MITT BÄSTA OCH GODASTE MELLIS TIPS!

Inlägget skrivs i samarbete med Naked juice.

Jag befinner mig just nu i Göteborg och Way Out West! Jag tror att det är 5e året jag åker ner och det är lika roligt idag som för fem år sen faktiskt.

I skrivande stund sitter jag på hotellet och planerar vad jag ska ha på mig idag , för det är ju faktiskt en stor del av festival, att man verkligen kan ta ut svängarna när det kommer till kläder! Som alltid när jag planerar outfits för Way Out West tänker jag avslappnat, rock n´ roll och bohemiskt chic. Boots eller sneakers, skinn, jeans, mönster och paljetter. Mycket glitter och paljetter! Bekvämlighet är A och O, speciellt eftersom att man ska orka flänga runt så mycket som man gör hela dagarna.IMG_9555

Av erfarenhet vet jag att det ibland är lätt att glömma av att fylla på med energiförrådet, man springer runt, dansar och flänger hela dagarna och för att orka är det viktigt att fylla på med bra energi. I år satsar jag på att alltid ha en flaska NAKED Juice nära till hands, det har varit min lifesaver i sommarvärmen när man vill ha något läskande och svalkande som samtidigt ger bra och nyttig energi. NAKED Juice innehåller bara frukt och naturlig sötma från fruktsocker, bara bra saker som ger en power! Dessutom finns den alltid nära och smidigt till hands eftersom att den säljs på Pressbyrån, Coop, Ica och Hemköp. Här på Way out West är den perfekt att ta till både under dagarna och som en nattfösare.

IMG_9558