RAPUNZEL HERE WE GO!

Jag har aldrig testat Hairtalk tidigare utan bara fått det predikat av Mattis och Petra som använder det flitigt. Jag har tack och lov väldigt bra hår naturligt, så jag har aldrig behövt använda löshår för att få det tjockare eller längre. Jo, om man vill ha det rapunzel långt hår vill säga och precis det jag ville testa att ha under Way out West. fullsizeoutput_20f4fullsizeoutput_201c
Vi fäste ett så kallat “hairband” som funkar precis så enkelt som det låter. Du fäster liksom linan där håret är fäst i en bena som du kammar ut. Det sitter sedan på plats hela kvällen/dagen. Om du inte headbangar som jag gjorde så att Mattis fick flytta det fram och tillbaka litegrann under dagens lopp vill säga. hehe.

Syster yster körde på en hög tofs al’a Ariana Grande och såg ut som a million dollar. Denna frippa blir det garanterat för mig och mitt hårband vid nästa festliga tillfälle!
fullsizeoutput_2097twins-1.jpg
Tadam! Hår långt ner till midjan och den snyggaste accessoar man kan tänka sig i form av världens kattigaste två-barnsmamma aka min tvillingsyster!