FALKENBERGS STRANDBAD DEL 2

falkis7
Efter en dag i SPA:t blev rummet färdigt och vi checkade in. Vi hade rummet längst bort i korridoren med balkong mot havet. Hur mysigt som helst och det påminde mig lite om Pigalle i Göteborg.
falkis26
Det vankades middag på restaurang Famille. Gissa om det var mysigt med ösregn som piskade i havet utanför fönstret, tända ljus och ett kärt sällskap. Inte mycket att klaga på.  
falkis25
Finns det löjrom på menyn beställer jag löjrom. Bland det absolut bästa jag vet. 
falkis18
Tonfisk med wasabi créme till varmrätt. Daniel tog en torsk som också den fick 10 poäng!
falkis13
Det blev lördag morgon och frukostdags (som var exakt sådär stor, inkluderat allt som man vill att en frukost ska innehålla!) och sedan gick vi vidare ner till spa:t för ett pr timmar där innan vi tog bilen mot Göteborg.
falkis16
Vem säger nej till en helg mestadels iklädd morgonrock?
falkis11
Och lunch ifrån sängen? 

En magisk helg på alla sätt och vis. Och satan i gatan vad härligt det är med spa. Hade nästan glömt bort. – Men har ni chansen, boka en hel helg, dvs fre-sön för det kommer vi se till att göra nästa gång. För de första för att man INTE vill åka hem efter ett dygn (pga för härligt!) och för det andra för att man lagom på dag nr 2 kommer in i det rätta lunket och avslappningsmodet. Det tar liksom en dag att hitta dit. Både jag och Daniel blev förkylda efter denna helg, som jag alltid blir när man tar det lite lugnt.

Här kan ni läsa mer om Strandbaden och deras olika paket!