LAYERS ON LAYERS. PATTERNS ON PATTERNS.

Då var vi tillbaka på hotellet igen efter en hel dag på språng. Har hunnit fota en del, men också lite spring på stan och en mysig vinlunch på Cecconi’s. En vitello tonato och ett glas vitt blev en helt okej onsdagslunch. 

Letade febrilt efter en Bum Bag alt en square bag från Louis Vuitton, men varken den ena eller den andra fanns såklart inte. Som alltid när man letar efter något. – Så sitter någon inne på en Bum bag från LV, eller vet någons om har. – MAILA mig! haha.blachecph2blachecph1
/ Suit – Blanche Cph Denim jacket – Acne Bag – ATP Atelier Sneakers – LV /

Nu ska vi jobba ikapp lite datortid och sedan svira om för en middag på Sketch. Har varit där en gång för flera år sedan men minns knappt hur det såg ut. Vet bara att det är massa rosa sammet, hehe. Xx