LONDON NIGHTS

Middagen på Sketch igår var ingen besvikelse. Det kan ju annars lätt bli så när något är så hypat, men icke. Det var grym mat, bra service och otroligt fint. Man äter ju med ögat och det tycker jag inkluderar inte bara matens utseende utan också omgivningen och miljön. Och här var man då inte besviken. Ljuvligt!sketh9
Hej sissy missy och bästa ressällskapet!
sketch1
Jag ropade in en hummertjofräs med sötpotatispuré som var väldigt god. Men i dyraste laget för det yttepytte lilla man fick på tallriken. Tror den gick loss på 49 pund, vilket motsvarar över 600 svenska riksdaler. Tycker mycket i London är dyrt!? Exempelvis ett par skor jag kollar på hemma som kostade nästan 2000 kr mer här. Sjukt ju!?
ksetch8
Fint är det i alf. Det kan man inte klaga på! Älskar konsten på väggarna.
sketch3
Den här färgglada, roliga lampan skulle jag gärna ha hängandes i ett hörn i en framtida större lägis.
sketch4
Undra hur många som tänkt samma tanke om att frakta hem fåtöljerna och måla om hemmet i pudrigt rosa efter ett besök på Sketch? Men som sedan fått bakslag efter att ha lämnat fram förslaget hos sin kille? hehe.
sketch9
ÄLSKAR mitt nya tvådelade set från Rodebjer som finns online hos Ted&Teresa.
sketch6
Har alltid varit lite tudelad kring London. Men jag måste säga att jag gillar det mer och mer efter varje besök. It takes time som man säger! 
sketch7