IT TAKES TIME TO LOVE

Ni känner ju mig och kan min stil lika bra som jag. Simpelt, ganska skandinaviskt med en touch. Detta set från Veronica Virta ska jag vara ärlig inte alls kändes som jag till en början, men efter att ha sett syrran i sitt rosa set slog jag till på ett likadant fast i vitt. Jag älskar ju matchande set och hela “coco chanel” känslan känns ju himla rätt. Jag matchar det mindre “damigt” utan mer mot min stil, lite yngre, coolare med sneakers eller loafers, en lös t-shirt och ett par kaxiga brillor. vv2vvvv1vv4
/ Blazer and skirt – Veronica Virta Sunnies – Chimi /

Jag älskar det verkligen. Tänk vad man kan ändra åsikt när man får det på sig och stylar det till ens egna stil. Jag känner på mig att det kommer att hänga med i många år framöver. Lika schysst att använda del för del för en mer avslappnad look. Kjolen vet jag exakt hur jag ska matcha nästa gång. En band-tisha och svarta klumpiga klackar.