HÖSTMODE OCH HÄRLIG RABATTKOD

Jag är helt kär i den här skinnblusen från Stand, online hos NOBO och känner att den kommer vara en stående favorit denna säsongen. Den må kosta litegrann, men satan vad fin den är. Och den kommer hänga med i ett par år från och med nu och åldras bara bättre. För vi vet ju sedan innan att skinn endast blir snyggare ju mer det används. 

I London premiär-använde jag den till mina ormskinnsbrallor och favoritväskan i ny färg (här) och nya vardagsklackarna (här) och nästa gång matchar jag den till en skinnkjol/bralla. All in på skinn med andra ord. Satans snyggt!jojDet bästa är att ni får handla rabatterat! Med koden TWINS20 så får ni 20 % rabatt på ALLT online hos NOBODESIGN.SE. Så se nu för guds skull till att unna dig lite nytt till höstgarderoben. Puss och ha en fin söndagskväll!jojski