EN MYSIG HELGSTART

Jag var minsann lite trött när klockan ringde igår morse efter en spontankväll med killen, kusin, sväris och bror. Men väldigt mysigt, så helt klart värt. Men en fråga nu. – Blir “dagen efter” bara värre och värre med åren? KAN I MIN VILDASTE FANTASI INTE MINNAS ATT JAG PÅVERKATS SÅ SOM JAG GÖR NUFÖRTIDEN. Satan vad disträ jag blir numera. Jag kan varken tänka eller se klart. Allt är bara luddigt och huvudet helt mosigt. Det blir att man väljer bort tillfällena numera då det inte är värt efterslängen. Hatar, verkligen hatar att känna mig oproduktiv och inte få saker gjort. Och ha en icke fungerade hjärna. hehe.

Jaja, passande nog så bjöd SENSAI in till en mysig frukost på BANK Hotel fr att prata om sin senaste nyhet, Revitalising Eye pads som ska minimera svullnad, trötta ögon och bidra med en massa energi och fukt. Perfekt timing med andra ord.5A1A69725A1A6859
Bättre bordsdamer. Jannike, Pålle och Uschenna.
5A1A6966 (1)
Varför vänta när man kan prova direkt? Och ja, man kunde faktiskt köra padsen på sminkat ansikte. Inte ultimat men det funkar om man är i desperat behov.
5A1A69685A1A6915
Hon här, – Jannimonster. Finns få människor som kan få igång mig med djupa skratt från magen som hon.
5A1A6955Bara för det ska jag öppna ett paket och lägga under mina svullna ögon right away! Puss, ha en underbar lördag!

Foto – Lisa Höök