WEEKEND IN PICTURES

helgen2
Jag startade nog min lördagsmorgon på absolut, bästa möjliga sätt. I stallet. I solsken. På AP Ridutveckling. 
helgen3
Vi tog en tur ute i skogen. Här är jag med finaste Denzel.
helgen6
Jag tror att jag tidigare berättat att jag är en gammal ridtjej ut i fingerspetsarna. Så det här med att få vara ute i stallet en dag i veckan är rena rama lyxen för mig. Lämna staden och pulsen och hänga här ute med dessa fantastiska djuren. Jag och syster yster var ridtjejer mellan 7-22 år och hade flertalet egna hästar. Så det var stallet mån-sön varje dag i ca 15 år.  Världens bästa hobby <3
helgen5
Efter flertalet pussar på den här mjuka mulen sladdade vi hemåt stan igen. En snabbdusch och lite piff innan jag mötte upp..
helgen8
…det här favoritgänget på Grodan! Vi skulle ta sällskap till Dashas babyshower!
helgen1
“Det finaste man ha sätter man på bordet.” Det är sen gammalt. Fick pussa och skratta lite åt den här godingen. ARNOLD!helgen
Dasha strålar verkligen med sin mage. SÅ glad för hennes skull. Tänk att om ett par veckor är den lilla killen därinne i discokulan utanför, och i världen.

Vaknade strax innan halv nio, gjorde en mysfrukost (som jag bloggade om tidigare) framför nyhetsmorgon innan löpande och benen gjorde sitt med intervaller på gymmet. Efter det skyndade jag hem och mötte Sofipropp i dörren. Vi skulle ju till Solna och kolla på fotboll. Hann med en sväng på Mall Of Scandinavia innan matchen drog igång. Herremingud vad stort det är. Har lite fobi för så stora varuhus, är mer för en “citystroll”.
helgen7
Och nu drog jag nyligen i mig det här till kvällis. Majskakor (slår aldrig fel!) med avokado och smörstekta kantareller. Lägg till ytterligare tre majskakor så har ni kvällsmaten som nu ligger gott i magen.

Nu blir det färska dadlar (doppade i lakritspulver, tips tips!) och Lady Gagas dokumentär på Netflix. Fick tips om att den var väldigt fin och gråtvänlig så den åker på denna söndag. Säkert med en och annan tår rinnandes längs kinden, den veckan hörni. Inte för att jag vanligtvis har svårt till tårar heller för den delen. Puss!