VINN EN MAKEOVER OCH FORTSÄTT SPRIDA MASSA ROSA KÄRLEK

Ingen har väl missat att den Rosa månaden återigen är här. Samma tidpunkt även i år. Som alla andra år. Lika glad som man är över allt som alla gör och kämpar för under månaden och för att inte tala om alla miljoner som samlas in till forskning så är man lika ledsen över att påminnas av allt elände många går, eller har gått igenom.

Jävla skit, äckliga, hemska cancer. – JAG HATAR DIG mer än jag hatar allt annat här i världen.

Jag är övertygad om att alla har någon i sin närhet som drabbats av skitsjukdomen på något sätt. En mamma, morfar, pojkvän, syster eller kollega. Alla kan känna på den. Det är ju statistiskt räknat att 1/3 av världens befolkning drabbas. Och det kan vi ju enas om är skrämmande och ångestladdade siffror. FAN.

Jag satt på en tjejmiddag med mina bästa vänner och vi kom in på just cancer. Och vet ni hur många av oss som hade en mamma eller pappa som drabbats och där någon tom förlorat kampen? 5/6 stycken. 5/6 i mitt lilla nära gäng liksom!??! Jag ryser i hela kroppen och just denna händelse är något som alltid kommer att påminna mig och hur vanlig den faktiskt är. Och att vi alla MÅSTE hjälpas åt att bidra till forskningen. 

Men till det lite gladare i detta inlägg. Och det här är inget samarbete utan bara en väldigt fin grej som jag mer än gärna vill tipsa er om.

Ni har säkert koll på Hairtalk? – Världens ledande företag i kategorin löshår som är skonsamma och helt ofarliga för ditt eget hår. Och såhär binder sig dessa samman. Varje år delar de nämligen ut gratis hårförlängningar till kvinnor som tappat sitt eget hår och lider av någon form av håravfall. hairtalk1Så känner du någon som kanske inte alls är bekväm i sitt nya, oönskade korta hår och som skulle bli glad av lite svall? I så fall tycker jag att du ska maila ett porträtt på personen i fråga till rosadagar@hairtalk.se för att få chansen till en hel Hairtalk makeover. Ps 1. Håret måste vara minst 3 cm långt för att man ska kunna fästa löshåret. Ps 2. Viktigt är att man ska kunna närvara i Stockholm den 26 oktober då eventet ger rum.

Kärlek och puss till alla och fortsätt kämpa mot sjukdomen därute. Ni är mina hjältar och förebilder idag och alla andra dagar! <3 hairtalk