EFTERFRÅGAT – MIN TRÄNING

Ni är ett gäng som efterfrågat hur en typiskt träningsvecka ser ut för mig. Och för att poängtera innan det blir liv. hehe. ALLA TRÄNAR OLIKA. OCH MED OLIKA ANLEDNINGAR. Jag tränar kort och gott för att jag älskar att tärna. Jag blir 100% mer lycklig, och jag har sedan barnsben alltid utövat någon form av sport. Allt från fotboll till basket och ridning. Jag älskar att ta ut mig själv till max och konstigt nog längtar jag alltid till intervallpassen. Det är få saker som exemplevis slår känslan när endorfinerna dansar runt i kroppen efter ett svettigt pass. intervaller
Jag har skrivit om mina olika intervallpass på instagram story, men jag gör det även här.

15*30 passen, som också är mina favoritintervaller ser ut såhär;
Värm upp med gång i 5 min.
– Höj upp bandet till högsta lutning. Och hastigheten till en hastighet som är jobbig. Det ska liksom kännas och vara jobbigt. Jag brukar sätta bandet på 14 och sedan höjer jag successivt genom alla vändor.
– Starta vid varje hel minut. Spring 15 sek. Hoppa av och vila resterande 45 sek som är kar av minuten.
– Kör samma rep igen och upprepa 10 gånger. Första varvet av tre är klart.
– Vila 1 minut och 45 sek.
– Påbörja varv 2. Precis samma som varv 1. 10 repetitioner.
– VILA.
– Varv tre och sista varvet. Upprepa samma som varv 1 och 2. Här och nu ska det kännas. Höj hastigheten. Nu ska benen verkligen få jobba!
intervalllsssOch sedan är det 2*10 passen som är uppbyggt såhär;
Värm upp löpningen på hastighet 10 i ca 5 min tills det att kroppen är varm.
– Höj hastigheten till en hastighet som känns. Gå ur din comfort zone och våga utmana dig själv. Jag kör på 13/14.
– Påbörja intervallerna. Spring i 2 min.
–  Vila 1 minut.
– Spring 2 min och upprepa dessa rep 10 gånger.
– Totalt springer du 20 min intensivt. Svetten lackar.
– Utmana dig själv och våga öka hastigheten när du sprungit hälften.

Utöver intervallpassen som jag försöker få till i alf 2 ggr per vecka så är det Kampsportslabbet som gäller. Två ggr i veckan och här är det fokus på styrka och cirkelpass. Detta upplägg passar mig perfekt då jag får in lite av allt. Kondition från löpningen och styrka och muskelbyggnad från Labbet.Kampsportslabbet-Bootcamp-19
Ibland kör vi också Kampsport och då kan det se ut såhär. Älskar att sparka och slåss, alla negativa tankar/känslor och aggressioner är som bortblåst efteråt. Undra varför?! hehe. 
kampiss
Men främst är det fokus på cirkelpass. Mycket burpees, sprints, knäböj, skivstång osv. Allt i högt tempo i 45 min. Extremt roligt men också svettigt!
kampis
När jag inte är på Sats och springer intervaller så är jag gärna ute i naturen på en löprunda. Och detta gör jag främst för att rensa skallen och SE saker och suga in syret.