ATT FÖRVERKLIGA SINA DRÖMMAR

Det enda jag i princip vill göra varje dag är att inreda, inreda och åter igen inreda. Homestyla låter bättre. Tyvärr är det ju svårt att göra det så ofta som jag vill göra i min lilla 36 kvm som allt för ofta ändå åker på ommöbleringar och galna idéer.

För övrigt så vill jag ju nu då lägga vantarna på min killes lägis och fixa, fixa, fixa. Inte för att han överhuvudtaget har fult hemma men jag älskar ju sådant där. Att fixa och inreda från noll. Antingen att fylla en tom lägenhet och/eller behålla vissa saker. Att skapa en bild tillsammans med huvudpersonen om utseende och helhetskänsla. AH, det kittlar på prick i HELA kroppen när jag tänker på det för det är ju faktiskt typ det roligaste jag vet. Att skapa moodboards, se helheten framför sig, måla om och möblera. Fixa och trixa. Och tom bara få duka ett fint bord. Flytta runt, ta bort och lägga till. Fasen, det är kanske just detta man ska syssla mer med. Homestyling för privatpersoner och företag. Det är ju inte för intet som både mamma och syster är likadana med just inredning. Kan man ärva intressen och saker man är bra på så har vi garanterat gjort det från mumin som jobbat med det i hela sitt vuxna liv. <3

Nu svävade jag som vanligt iväg här. Haha. Bra typiskt mig. Sådan jäkla tur att bloggen finns så jag kan skriva av mig ibland och låta mina nära och käras öron få vila lite på mina funderingar, tankar och idéer emellanåt.

Men okej, till vad egentligen detta inlägg skulle handla om. -Ska jag behålla mitt ljusa sofföverdrag eller byta tillbaka till mörkt? Vad tycker ni? Mörkt kanske? ljus
Ps 1. En ljus soffa? Eller mörk? Dagens fundering. Ps 2. Beställde detta vitrinskåpet idag. Tror det kommer passa perfekt till vänster om soffan. Känns liksom “lättare och inte bara som en klump” så tror det kommer bli en finfin förvaring till alla mina samlingar av glas som snart välter ur skåpen. 
mörk