TANKAR FRÅN FÖRRA VECKAN OCH IN I DET NYA

God morgon (snart lunch inser jag!) från kontoret och ett soligt höst Stockholm. Imorse ringde klockan på 06.45. Trött som få. Efter för många snoozningar drog jag mig upp, slängde väskan på ryggen och drog till labbet. Nu sitter jag på kontoret, med mina glasögon och ser smart ut och baljar kaffe. Och snart är det lunch. Och jag ska sitta här till och från hela dagen. Skönt.

Vad ska du göra idag?
Idag ska jag som sagt sitta på kontoret prick hela dagen. Jobba, blogga och jobba ännu mer. Ska skriva en todo-list ju på saker jag ska göra innan jag klappar ihop och går hem idag.

Vad har varit bäst i veckan?
Att jag fick så mycket tid tillsammans med min bättre hälft. Dagarna med honom är svårslagna, från att alarmet ringer på morgonen tills att det ställs igen på kvällen.

Vad har varit sämst i veckan?
Jag har funderat mycket kring jobb. Och det stressar mig inombords något djävulsk. Det är så mycket jag vill göra och just nu går inget direkt som jag vill. Jag vill jobba mycket mer med inredning, (typ homestyling!) samtidigt som jag vill göra det jag gör (men mycket mer och bättre!) och jag vill ha mer tid med min kille. Livspusslet va. Egentligen är detta inte “sämst” med veckan men det är saker som påverkar mig.

Men det som är mest SÄMST är att min mail ju blev hackad för ett par veckor sedan och det tar sin tid att bygga upp en ny kan jag lova er. Herregud, alla hundratals kontakter man samlat på sig genom åren och alla jobbförfrågningar man lär missa då jag ju inte kan hänvisa med ett autoreply om ny mail då jag ju inte kommer in. SÅ NI SOM LÄSER ÄNDA HIT; NUMERA NÅS JAG ENDAST PÅ; JOANNAFINGAL.COM@GMAIL.COM_S0A1193Vad har du sett för filmer?
Jag såg Lady Gagas dokumentär. Se den! Jag har sett Gone in 60 seconds. Tydligen en riktigt sevärd film enligt D. Inte så mycket tjejfilm må jag säga, men ändå en bra handling. 7/10.

Vem har du snapchatat med mest?
Jag snapchatar inte alls. Har ingen snapchat. Eller jo nu ljög jag. Jag har en men den ända funktionen jag använder är filter-funktionen.

Har du gråtit något?
I veckan som varit? Nä. Eller jo nu ljög jag igen. Till Lady Gagas dokumentär.

Vad längtar du efter?
Tills stressen i kroppen lägger sig. Och tills att jag hittar ett sätt att handskas med den. Och min kille såklart. Och Island.

Vad vill du tipsa om?
Vår tid är nu.
Hehehe, förmodligen sist på bollen här men satan vad bra det är.

Vilken låt sammankopplar du med den här veckan?
Åh gud. Jag har inte alls lyssnat på musik som jag brukar. Jag har ingen soft lista alls, överhuvudtaget faktiskt. Tröttnat på allt. Njuter faktiskt väldigt mycket av tystnaden. Herregud vad skönt det är. 

Vilka emojis får sammanfatta veckan?
Mest använda är det röda hjärtat. Efter det kommer den förundrade, funderaren. Det är jag sammanfattat i ett ord. Älskar kärlek men funderar och tänker på tok för mycket.