MIN ONSDAG I BILD

Igår hade jag en heldag på kontoret där jag satt på pricken nästintill hela dagen. Från morgon till kväll. Så skönt att bara sitta ner på rumpan och inte stressa runt till höger och vänster. Jag har så lätt att komma ur rytm och tappa fokus för dagen när det är för mycket springande. Och för att inte tala om vad mycket man får gjort. hehe. dagen6
Jag beställde lunch från Foodora som jag sedan hämtade upp på Pepstop. En av mina favoritlunchrestauranger i stan. De serverar bara vegansk mat. Idag blev det en moussaka med kålsallad. Yum! dagen7
När klockan slog strax efter 17.00 gick jag och Mathilda till Nybrogatan 38. Vi satt där i en timme och drack ett glas rött och pratade framtid. Mycket jobb och idéer. Och vi båda är ju tänkare ut i fingerspetsarna så som alltid när vi umgås så är inte en enda sekund tyst.
dagen2
Jag fick ett bud med choklad från Tony’s. Den här är både vegansk och fairtrade vilket man ju gillar lite extra såklart. Favoriten? Caramel and seasalt. dagen
Det plingade på dörren och där stod Mathem kassarna fyllda med gottigheter. Glöm inte att ni med koden FINGAL100 får 100 kr rabatt vid tre köptillfällen tom sista dec. Och är ni dessutom nya kunder så använd koden MATHEM18 för 150 kr i rabatt på första köpet. dagen3
Fick med mig färska blommor hem. Älskar vita rosor!
dagen4
Efter det fotade jag snabbt av dessa nya plagg från Nikben som jag skulle överraska min kille med. Men jag är inte alls bra att hålla på överraskningar så jag visade honom direkt.  Älskar skjortan till höger, har en känsla att den kommer hänga mer i min garderob. Hehe. Sedan laddade jag ner en app som räknar ner dagarna till Tulum. 34 dagar kvar stod det. Lycka!dagen8
Efter det satte jag på “Vår tid är nu” och plöjde ett par avsnitt samtidigt som jag åt kvällsmat. Knäckisar med parmesan och aprikossylt. Kan låta märkligt, men satan i gatan vad gott de var!

Det var den onsdagen. Nu är det torsdag och jag har varit vaken sedan 08. Nu ska jag fota av ett samarbete, fixa bilder och skicka till kund. Hämta paket på posten (innan det för andra gången i ordningen skickas tillbaka!) och dra mot kontoret. Först en lunch på YUC och sedan kontorshäng resten av torsdagen. Puss