DAGSFÄRSKA SNAPSHOTS HEMIFRÅN

Idag är den fredag, veckans bästa dag. Som vi ju alla vet vid det här laget. Medans värmeborsten blir varm passar jag på att kika in här med ett par bilder som jag knäppte av imorse. Solen strålar utanför och jag är på strålande humör. Fredagskänsla deluxe!fredag3
Älskar (!!!) min fåtölj från Meli Meli. Inte bara de att den är snygg, den är väldigt skön att krypa upp i också. Inte så ofta “snyggfåtöljer” är det. Och sedan den efterlängtade necessären/clutchen (2 in 1) som var jag en har tittat varit slut. Nu fanns den och den lev en finfin 30 års present från när och kär släkt.
fredag
Måste tipsa er om dessa ljusen som jag köpte med mig hem igår från Ester & Erik.  Otroligt fina! fredag7
Och sedan har jag nog bestämt mig för att byta ut det ljusa sofföverdraget till det mörka som ligger någonstans i vindsförrådet. Hehe. Det blir ett helgprojekt!
fredag1 (1)
Här hade jag tidigare en hylla och drinkvagn. Nu står här istället en spegelkub och min favorit månlampa från Bxx Lght. 

fredag6
Ljushållare från Iittala och snoopy lampa från Flos.
fredag4
Och super bra förvaringskorgar (tvättkorgar eller vad man vill) som jag klickat hem från Afro Art. Alla med mindre lägenheter vet att förvaring är A och O. fredag5
Nu säger jag trevlig helg! Puss