MAMA BEAR

teddy33teddy11
/ COAT – 2NDDAY BOOTS – INUIKII HAIR CLIP – KANEL DENMARK BAG – DIOR (SISTERS)

Den här mysiga fuskpälsrocken är nog satan säsongens bästa. Den har räddat mig den här resan kan jag villigt erkänna. Satan vad mysig den är. Det känns liksom som att man ständigt är kramas och uppkrupen med ett stort, mjukt och mysigt gosedjur. Klagar inre när snålblåst och kyla tar en i sin famn. Halleluja!

Idag har vi varit runt med Bio Effect hela dagen. En lärorik och väldigt spännande dag som började med en lektion tillsamman med grundaren Dr Björn och som sedan avslutades framåt kvällskvisten på deras “greenhouse” mitt ute i igenstans där produktionen startar. Väldigt kul lyssning! Mer om det i ett annat inlägg för kameran gick sannerligen varm! Nu ska jag svida om för middag med gänget och två tjejer från just Bio Effect. Xx