MIDDAGSSCHEMA FROM MÅNDAG

I inlägget förekommer reklam för Mathem. 

Jag äter mer och mer helt vegetariskt. Nästan alltid när jag är själv, men däremot kan jag erkänna att det är svårare med en köttälskande kille. Men jag jobbar på det, hehe. Rött kött är dock aldrig ett alternativ längre, men desto svårare är det ju med den där taco middagen på fredagar eller sharing fooden på restaurangerna när man är ute och reser. Brukar ni med köttälskande sambo laga två rätter isåfall eller hur resonerar ni?

Jag har däremot inte förbjudit mig själv helt ännu. Det kommer förmodligen, men just nu känns “halvförbjudet” helt okej och såhär ser nästa veckas vegetariska matsedel via Mathem ut.
mathem
Vad sägs om rårakor med getostkräm? Eller en höstig gryta med blomkål och sötpotatis?
mathem3
Rostad potatis med portobello svamp? Eller en Frittata med soltorkade tomater och mascarpone ost?
mathem1
Grillade majskolvar med pecorino, bönsalsa och sötpotatismos? Eller bakad aubergine med fetaost och granatäpple?

GLÖM INTE att med koden “FINGAL100” så får du 100 kr rabatt vid tre köptillfällen fram till den sista december på Mathem.se