VÄRLDENS BÄSTA SERUM

Jag måste verkligen slå ett slag för beauty varumärket BIOEFFECT. Verkligen det bästa (som faktiskt funkar!) och som jag har testat under min levnadstid. Produkterna är liksom på “riktigt”. Så neutralt och har tagits fram via doktorer och dess forskning. Inga konstiga tillsatta ingredienser utan endast via protein från plantor. bieffect
EGF serumet till vänster har jag använt från och till under ett års tid men den lilla flaskan till höger är ny för mig. Det är nämligen en 30 dagars kur och en riktig hud boost. Och är det något jag delar med Karl Lagerfeld så är det just dessa två produkter som trillade ur hans necessär under en Vogue plåtning.

We believe effective, transformative, truly hydrating skin care is not created by marketing departments, unpronounceable ingredients, expensive packaging, or outdated technology, but by cutting-edge science and a radically new approach.