TRE FRÅN MOBILEN IDAG

felicia2
Imorse ringde klockan 07.30. Trots stora svårigheter att komma upp den senaste tiden så var det ganska lätt morse. Snoozade bara 3 ggr istället för 10. Hehe, det kan vara för att det var liiiiite ljusare ute och solen ändå försökte tränga fram mellan molnen.

Men, jag tog som alltid med mig kaffekoppen in på toaletten för att effektivisera och började dagens sminkning. Haha, det där lät dock väldigt satsigt när det är allt annat än vad det är. Det tar mig 10 min allt som allt. Och TACK säger jag för det!
felicia1
Jag tog bussen till Strandvägen 1 där ja hade frukost med Linda som jobbar på Nelly. Vi satt nog i 2 timmar och pratade om livet, kärleken och framtiden. SÅ mysigt. Okej, lite jobb var också inblandat vilket ändå var orsaken till vår frukostdejt. Men alltid mysig att de personer som började som branschkollegor blivit vänner och man pratar livet med. Det är fint <3
felicia3
Dagen till ära åkte mina nya kamelfärgade mockastövlar från Custommade på. De är seriöst extremt sköna på foten och ännu känns inget tecken på värk och de har suttit på nonstop från 08 imorse. Bra betyg!

Nu ska jag maxa effektiviteten en timme till och sedan åka hemåt. En snabb dusch och sedan cykla hem till Snarro som bjuder in till torsdagsmiddag. <3 Puss!