TRE FRÅN MOBILEN IGÅR

Sämsta uppdateringen härinne, men jag har verkligen inte haft tid att sitta med bloggen. Fan, varför ska det alltid vara så mycket annat som gör att man inte hinner. Livsfrågor va. hehe, Det lär bli bättring för jag älskar ju att hänga härinne och prata med er.
morgon3
Hur som helst så kom min kille i måndags kväll och stannade till igår. SÅ mysigt att ha honom här. Bara en sån simpel sak som att få äta frukost tillsammans är fan livet. Typ havregrynsgröt, hehe. Som vi för övrigt battlar om vem som gör den bäst, hehe.  
morgon2
Jag var grötansvarig och såhär smarrig blev den. Jag kokade som vanligt på svag värme ett tag tillsammans med en hackad dadel, kanel, salt, kardemumma och havredryck. Vispa titt som tätt. Den ska bli sådär väldigt mjuuuuk.
morgon
MIN stora kärlek och bästa vän. Nyper mig hårt i armen ofta över att det blev såhär bra. När man minst anade det så var han där. <3