FREDAAAAAG

DET ÄR FREDAG, HURRA! Så vad händer idag? Jo, jag har SÅ mycket saker att bocka av. Och jag känner stressen inombords då jag ligger efter med flertalet saker. Jobbsaker, utkast, texter, BLOGGEN, revisor, veton, bankman osv osv. Och att revisorn skickar långt mail om slarviga saker gör inte saken bättre. Nä, struktur och skärpning Joanna. Hatar ju när saker fallerar och den intre stressen tar över. Då blir det ofta såhär. 

Men, jag vet att när det är gjort kommer lättnaden falla in. Och då kan man ta helg. En LUGN fredag hemma i soffan. Och så kan man vakna upp imorgon och slå upp datorn med energi. Bästa känslan jag vet!
7A1A0828
Nu ska jag snart slå igen datorn och gå till Mona, min frisör på liten lunch färg och klipp. Datorn förflyttas dock bara till knät, ingen tid får spillas idag. Puss