COPENHAGEN DAY 2 – OLIVER & GUSTAV

Och så blev det tisdag morgon i Köpenhamn. Jag och Tilda sov som stockar och var lagom döda när klocka ringde på 07. Men det som alltid får upp mig, hur trött jag än är så är det alltid en BRA hotellfrukost. Med stort utbud. Vi alla vet ju att det är något väldigt speciellt med just hotellfrukost. Sagt och gjort, på med sköna kläder och sen är man redo att fylla på magen!
köpenhamn15
Typisk mig är också att vara så exalterad på maten att jag glömmer fota av den innan den slinker ner. Framförallt med frukost. Kaffet blev det påtår på som synes. 
köpehamn26
Sedan skulle Pernille Teisbeak ta med oss på en rundtur i Köpenhamn och visa oss sina inredning och inspirationspärlor. Första stoppet blev Oliver & Gustav som var över all förväntan. Wow, vilket ställe. Jag gick runt och sög in allt. Precis varenda vrå och hörn var sådär perfekt. Kulörerna, materialen och träslagen. emma
köpenhamn5
Meet Emma. Olivers urgulliga pudel som fick runt som en liten drottning inne i studion. SÅ SÖT, ville mest av allt (trots att tavlan föll mig BRA i smaken!) ta med henne under armen hem.
köpenhamn25köpenhamn22
ORKAR INTE. Oliver och hans Emma <3
köpenhamn19
Golvet. Rosttonerna till det grå, historiska prylar, skulpturer, rustika krukor, trä, mörkt trä. Kombinationen är perfekt. 
köpenhamn17köpenhamn16
Den här soffan, som fanns i olika färger och storlek, var precis sådär “djup” som man älskar om ni förstår vad jag menar. Man skulle liksom kunna välja att sova i den framför sin säng.  Och man skulle somna på 2 sekunder. Och den var snygg. Blir mer och mer intresserad av de här bruna tonerna.
köpenhamn18
Den här hörnan var min favorithörna. Så jäkla perfekt! Och ett träd i en rustik kruka ska stå inne i min nästa lägis. Punkt och slut. Här ser man återigen hur han blandar med olika stilar. Trä, sten, levande, hårt och mjukt. Älskar det!köpenhamn20
Här bland prylar och växter hade jag mer än gärna haft min skrivbordsplats. Ps. Kan ni se den lilla miniatyr granen i bilden? Med julgranskulor? Den fick följa med hem hur som helst.
köpenhamn27
Hanna är alltid så cool. Hon kan sannerligen konsten att mixa och matcha, på ett grymt sätt. Den här kappan hade man ju aldrig inte tackat nej till. Inte heller väskan.  Här var det lite mindre prylar, mer musen som ni förstår. Men
köpenhamn23
Vi åkte vidare till Thorvaldsens Museum. Och här var det mer fokus att suga in inspirationen. Golvet, det gamla och statyerna. En sådan här rackare hade man ju heller inte tackat nej till att ha ståendes hemma i vardagsrummet. Ja, förutsatt att man hade ett stort jäkla vardagsrum då som ni förstår. Maffigt!
köpenhamn28
Och ett sista stopp blev hos Etage Projects.