FAVORITBOOTS OCH DAGENS AGENDA

joannnaaaa
/ Blazer – Veronica Virta Boots – Custommade /

Dom där stövlarna alltså. Så fina är dom. Vet inte hur många komplimanger dessa suger åt sig varje gång jag bär dem. Och trots en 10 cm klack så är de riktigt sköna, man liksom flyter fram. Gillas!

Annars då? Godmorgon söndag! Jag som förberedde mig på att vakna upp till strålande sol idag, som väder appen i mobilen lovade. Men tji fick jag, grått och dis är vad Stockholm levererar denna söndag. Dock är det ganska lugnt för min del då jag har en del på dagens agenda. Jag ska börja packa för Mexico, tvätta kanske fyra maskiner tvätt, jobba undan och fixa, hämta paket på Odenplan och St Eriksplan, fota och skriva två samarbeten som ska skickas in. Så egentligen tackar jag vädergudarna för vändningen, för då har man ingen ångest för att man blir inne.