PRANA BOUTIQUE HOTEL – TULUM

Fasen vad glad jag är över att vi bodde på Prana Boutique Hotel. Jag skulle säga att det är den bästa kombinationen (som Freddie sa och som också var den som tipsade oss om Prana!) Ett par dagar i city med mer lokalbefolkning och Mexico (!!) och helt andra priser samt resterande 10 dagar i Tulum Beach. Exceptionell kombination. 

Fräscht, mysigt och familjärt, pittoreskt och själslugnande. Magiskt! Allt var faktiskt 10 poäng. DSC09920
Vi var nästan själva de första dagarna. Gäster kom och gick. Så här strosade vi bara runt, blev bundis med personalen och badade i poolen. Varje morgon tog vi varsin cykel som man kan låna på hotellet och cyklade till någon fin strand. Riktigt mysigt!
DSC09903DSC09906
Maten är också lagad med kärlek. Och tacos är ju som ni förstår paradrätten här i Mexico och just den här fishtacon var bland den bästa jag ätit. Satan i gatan!
DSC09914DSC09917
Vår mysiga jungle casita. Hur mysigt är det för övrigt inte med hängmattor? Jag vill ha hus så att jag kan göra som resterande Tulum och hänga upp virkade hängmattor och ljuslyktor i trädgården.
DSC09899DSC09891
Med lugn lounge musik bubblandes i högtalarna var myset 2,0. 
DSC09921
FLACA. <3 Hon hade räddats från gatan och var numera hotellets hund. Hon var SÅ rädd för människor men man såg på henne att hon var SÅ lycklig över att vara här. Att ha ett hem. Mitt hjärta smälte är hon sprang runt med svansen viftandes i luften och var genuint glad. Lilla älskling <3
DSC09897DSC09909
Jag kan varmt och genuint rekommendera vidare PRANA för er som är sugna på Tulum. Avkoppling deluxe!