POSADA MARGERITHA

Jag hade läst lite om detta italienska stället sedan tidigare, men de tog inga bokningar på nätet så vi fick hoppas och vänta tills att vi flyttade in till stranden. Och vad tror ni blev granne till vårt hotell? Jo, Posada Margeritha såklart. Så hit knatade vi i flip-flopsen och hoppades på tur, och tur hade vi. YEY! DSC09969DSC09968
Man går liksom som i en upplyst trädgård på väg ner till stranden och själva restaurangen. Inte helt omysigt. 
DSC09948
DSC09955
Har på mig en blå klänning från Twist & Tango SS19 kollektion. Och min trogna stråväska från Loewe.
DSC09951DSC09923
Jag hade ju inte turen att få dagsfärsk pasta (som dom gör på stället!) men lyckligtvis fanns möjligheten till glutenfri pasta. Så, för mig blev det svamp och broccoli pasta med ett glas rött som jag längtat efter.
DSC09925
Stället var fullt som bara den men vi lyckades knipa ett bord under tak. Men hela stranden var även den full av bord och glada pasta älskare.
DSC09928
Detta fat med nybakat bröd och parmesan kom snabbt in. Varmt nybakat bröd med olivolja kan jag verkligen sakna. SATAN VAD GOTT.  DSC09931
DSC09938
Daniel tog en klassisk pasta i tomatsås med parmesan, olivolja och basilika. Betyg? Riktigt bra pasta. Trots att han hade önskat att det fanns kyckling alt kött på menylistan.
DSC09935
Det ser ganska mysigt ut va? 
DSC09941
Aperitif. Saint Germain/gin drink som enligt min andra hälft gav högsta betyg. Jag häll mig till rödvinet som smakade som smör i munnen. Dvs riktigt gott. DSC09943
När gästerna började lämna och köket lugnare drack vi upp och gjorde detsamma. Dvs tog ca 100 steg tillbaka till hotellet. DSC09971
Betyg? Riktigt mysigt och bra, smakrika rätter. Nästa gång blir det scampi pasta för mig. Den såg helt klart bäst ut. X