MINA SMYCKESFAVORITER FRÅN GLITTER!

Inlägget skrivs i samarbete med Glitter.

Jag älskar smycken och har gjort så länge jag kan minnas. Så att ha det här samarbetet med Glitter nu inför årets festligaste period känns ju precis som att dyka djupt ner i en glitter och guldgruva och samla på sig mängder av inspiration nu inför jul och nyårsfirande.

Så i detta inlägget kommer jag att visa er mina favoriter som finns online (klick) och i butik nu. Enjoy! 

Extra trendigt är att smycka håret. Te.x med dessa söta hårnålar. Antingen bara den ena sidan eller så kör du på båda. Här finns inga regler, bara hur mycket eller lite du vill ha.  

Allt som har med detaljer att göra har alltid varit min grej då min klädstil är skandinavisk och ofta ganska färglös. Då är det extra roligt att brassa på med accessoarer i öron, runt hals på fingrar eller handled. Ja, eller i håret också för den delen. Den här festliga perioden som stundar skulle jag säga är den roligaste på året vad kommer till just accessoarer och smycken. Här ska man inte vara orolig för att köra på halsband, örhängen och ett gäng ringar samtidigt. Nu har man verkligen chansen att ta ut svängarna ordentligt och sticka ut!


Tjocka guldkedjor runt handled eller hals är super trendigt just nu och definitivt något som jag tycker du ska fylla på smyckes-skrinet med. 
Älskar den här kombinationen där jag använt två olika par örhängen. Ett par “hängen” med stjärnor samt ett par större stjärnor fast i “pluppar”. Ni fattar nog vad jag menar. Snyggt och trendigt!
Strass är ju alltid extra festligt men också något som jag tycker passar lika bra till vardags. Addera något glittrigt i öronen och en enkel stickad tröja så blir vardagen genast lite roligare. Och snyggare
Hårklämmor är ju verkligen säsongens “måste-ha” accessoar. Finns i mängder av färger och utföranden. Just dessa är två favoriter från Glitter (klick) såklart. Den marinblå med glitter och strass samt guldmetallic som gör sig snyggt till mitt blonda hår.  

Som sagt, var inte rädda för att våga brassa på här nu inför stundande festligheter och hoppas ni gillade mina favoriter som jag tipsade om. Glitter är en guldgruva för accessoarer och attiraljer vill jag lova. 

Söker ni mer inspiration så tycker jag att ni ska kika vidare på hemsidan (klick) alternativt att ta er förbi en av alla Glitters butiker som är proppade med sprakande bijouterier. Köp något fint till dig själv eller slå in några skimrande klappar till någon du bryr dig om. Puss

Foto – Clara Mortensen