THE VINTAGE BAR

Inlägget skrivs i samarbete med The Vintage Bar

Jag älskar väskor. Kanske lite för mycket för mitt eget bästa. Alla har sina intressen och väskor känns ju minsann väldigt tjejigt.

I höstas kom jag över The Vintage Bar som är located i Danmark och säljer just vintage märkesväskor. Typ sådana väskor som man aldrig fick tag i, retro klassisa Fendi eller IT-väskan från Dior. Ni förstår. Det är ett väldigt blandat och härligt vintage gäng som trängs i denna guldgruva som jag skulle vilja kalla den och ha-begäret blir snabbt stoooort efter ett par scroll på sidan.

Du kan fynda allt från vintage Chanel, till Prada, Dior och Fendi.

Mitt senaste tillskott som jag visat på Instagram för er som följer mig där, är denna pås-liknande väska i svart mocka från just vintage Chanel som jag fyndade precis innan jul. Jag älskar den och ännu mer att den är vintage och jag känns ensam om den. Och det är just det jag gillar med Vintage, att den inte blir såpass populär att många har samma trendiga väska hängandes på axeln utan man får faktiskt känns sig lite “ensam”. Och såklart i miljötänk att “väskan lever vidare”.

Jag tänkte visa er mina favoriter som finns på sajten just nu och det är dessa fyra modeller som ni ser nedan. Vilken är er favorit? Jag skulle gärna ha alla fyra, men vem hade inte velat det.

Dior Trotter Saddle
Louis Vuitton Ellipse MM
Fendi Zucca Bowling Bag
Prada Handbag