MELLANDAGAR I BILD

Hej hopp! Och så var det nyårsafton och mellandagarna är snart passé. De ganska så tråkiga mellandagarna. För visst är jag inte ensam om att tycka att det är en ganska tråkig tid nu? Man behöver ha saker att se fram emot. Och en kär famn att krypa upp i. DET GÖR GOTT FÖR SJÄLEN.

Samlade ett par bilder från mobilen och lite av vad vi har pysslat med dessa dagar. Lägg till Netflix, promenader och en väldans massa mys. <3

Vi har haft några dejtnights. En av dom med pasta och rödvin. En finfin kombination.
Jag surfade runt och letade inspiration och fick dille på den här gigantiska rislampan. Jakten har börjat. Var?! Och så saknade jag ljuset. Det första vårljuset.
Vi har hängt en del på gymmet. Daniel har egenträning nu under ledigheten så jag har hängt på. Smidigt sätt att ta sig iväg och dit. Och så har jag kört hans schema. Slipper tänka. Bara köra. Perfekt såhär i mellandagar när hjärnan går på lågvarv. Mestadels intervall-löpning och styrka för ben och bål.
Vi har ätit ett par skålar med spicy tuna när vi inte orkat laga mat. Kort och gott en väldigt god poke bowl. Så god att man kan äta den flera gånger i veckan utan att tröttna.
När vi inte åt poke bowl så lagade vi bland annat den här väldigt enkla och goda kycklingrätten som Forni tipsade om häromkvällen. Super god. Testa!
Vi åt rätten med ris istället för potatis och amaryllisen är utbytt mot krispiga vita tulpaner.
Jag åkte hem en sväng till Stockholm och packade om väskan. Hade glömt både bikini och nyårsklänning så nu är det fixat och jag är redo för både SPA och nyår.
Och så har jag kastat in ett gäng av detta favorit proteinbröd från Clean Eating i ugnen som även D älskar. Saftigt och så jäkla gott!

Nu ska jag äta lite frukost och sedan sätta mig med datorn ett par timmar för att få undan ett par jobbsaker och så ska jag skriva klart nyårslistan till er också. Puss så länge!