REFILL YOUR SCENTED CANDLES

Jag tror att jag fick dessa refillpåsar när Candelize lanserades för ett par år sedan men jag testade först nu. Varför har jag inte testat det tidigare frågar jag mig själv nu? De är ju genialiska! Och väldigt mysig och fin “gå-bort” gåva för vem älskar inte doftljus?

In med påsen på max 650 grader i mikron i 2,5 minuter tills att vaxet smält.
Ta fram en valfri lykta/kopp/favorit doftljus som brunnit ner och placera veken och den lilla hållaren som håller den på plats.
Börja hälla på den smälta vaxen. En påse mätte precis i vårt gamla ljus. Bra att veta!
Tadam! Påfyllt till bredden och det doftar ljuvligt av champagne. Nu ska det stå minst två timmar så vaxet har stelnat sedan är det bara att tända på som vilket ljus som helst!
Det finns ett gäng olika dofter, däribland – LA CHAMPA, OAK, WOODS, PEACH, EBONY MM MM.