MIN SÖNDAG I BILDER

Efter en skön sovmorgon åt vi en lång frukost framfor Nyhetsmorgon (alla kategorier det bästa jag vet på helgerna!) innan vi knöt på oss skorna och tog oss ut på en långpromenad.
Och såhär glad var jag över det. Frisk luft är det få saker som slår.
Ville tjuva med mig pampas-strån hem men vågade inte pga fullt trafikerat promenadstråk.
Sedan tog vi bilen och spanade lite inredning. Jag blev förälskad i rostiga toner tillsammans med ljust och mörkt trä. Och så längtar jag om möjligt än mer efter en större lägis. Ska ta tag i att fota och sedan lägga ut min älskade lilla etta.
Och blev kär i den här soffan. Ser ni hur mysig den är?! I dagsläget bryr jag mig inte om att den ska vara snygg och inget annat, snarare helt tvärtom. SKÖNT ska det vara. Och djup så att man kan krypa upp skönt och kolla serier. För visst är det faktiskt det man mestadels använder soffan till? Dessutom tycker jag bara att det är fint när det är lite löst tyg och inte sådär perfekt.
Som sagt. Ljust trä och naturmaterial.
Och som jag nämnde för ett tag sedan så har jag fått dille på rislampor. Dock är jag velig om den ska vara 75 cm/dm eller 90 cm/dm.

Obs! De ser sjukt små ut på bilden men i verkligheten är de super stora!
Men the bigger the better eller hur?