HAPPY BIRTHDAY TO THE LOVE OF MY LIFE

I början av förra året hade jag nog aldrig kunnat ana att den här rubriken skulle stå skriven idag. Och nästintill på pricken 6 månader sedan, på dagen som vi blev VI.

Min stora kärlek och bästa vän. Med dig är allt verkligen så klyschigt rätt. Tryggt, harmoniskt, kärleksfullt, respektfullt och SÅ väldigt roligt. Vi är så lika du och jag. Och så rätta för varandra. Jag ler när ja tänker på hur vi så ofta tänker samma tankar och hur vi delar precis samma funderingar vi har i mun på varandra i samma sekund. Vi delar samma sjuka humor och vi skrattar lika mycket och ofta. Vi är båda lika envisa och har lika svårt att ge efter. Du går mig på nerverna ibland och jag på dina. Men känslan av att du oh jag är så rätt har aldrig varit mer tydlig eller självklar.

Du är min själsfrände och ja jäklar vad jag ser fram emot livet tillsammans med dig.

Det känns som att du har varit en del av mitt liv så länge jag kan minnas. Det är svårt att förklara känslan. Men när Ni väl är där, så kommer ni att förstå vad jag menar. Den där trygga känslan inombords som gör en så hel. Och jag kan lova er att jag inte trodde på den när vänner berättade hur det skulle kännas. Men plötsligt hände HAN och idag förstår jag vad de menade med den där känslan som känns när allt är rätt. Okomplicerat och ärligt.

Idag är det din 30 års dag älskling och det ska firas! <3  Jag älskar dig!