SPA DAG PÅ YSTAD SALTSJÖBAD

Godmorgon hjärtan. Inlägget kom visst lite senare än utlovat, men här är i alf ett gäng bilder från vår spa-vistelse på Ystad Saltsjöbad. Vår magiska lilla get-a-way som jag önskar att alla par gör någon gång. Nykära som inte stadiga.

Vi checkade in i det här rummet med utsikt mot havet. Just vatten och utsikt är min melodi och finns det inom räckhåll är lugnet i själen där snabbare än jag hunnit blinka. Svårt att förklara, men ni som vet ni vet.
Sådär härligt, mysigt, välkomnande och spa inrett.
Så fort som vi checkat in och dragit på oss morgonrocken gick vi till Lido och åt en lunch. För mig blev det en sashimi bowl och Daniel tog flankstek. Den var stor, och väldigt god. Precis mina smaker!
Gick och fantiserade att detta var min framtida vardagsrumsutsikt. Alltså hur magisk är den inte. Kan INTE stirra mig mätt på utsikter likt denna.

Drömma bör man, eller vad är det som säger.
Love of my life!
Allt var ganska likt Falkenberg, med inredning etc. Däremot måste jag slå ett slag för just Falkenberg strandbad. Min favorit alla kategorier!
Efter lite varmt bubblande utomhus så gick vi ner i våra flipflops till havet och möttes av den här magiska utsikten och plötsligt kändes det som vår i luften.
Och medan en galning skulle i det minusgradiga havet så stod jag redo i solen, men handduken. För kallt för mig. Frös och skakade av bara tanken att doppa mig i minusgraderna.
En favoritplats på anläggningen var den här. I det tysta eld/utsiktsrummet. Här var det dubbelsängar utbredda i varje vrå där man låg och läste bok, lyssnade till den sprakande brasan, drack ett glas bubbeleller bara njöt av den magiska utsikten. Ett nästintill perfekt ställe för att koppla av.
Den här bilden sammanfattar ganska bra vår helg. Lunkandes runt i morgonrock, bad och väldigt manana living.
Efter en heldag i spat och med rynkiga händer så gjorde vi oss iordning och gick för middag. PORT hade vi bokat på och den låg endast två trappor ner från vårt rum. Super mysig middagsmiljö!
Jag bar en glansig top från Daisy Grace i färgen champagne. Gillar den vida armen och höga kragen. Full pott!
Well, tillbaka till maten då. Löjrom är en favorit hos oss båda så att så fick det bli.
Varmrätt för mig blev en klassiker. Torsk med brynt smör och D körde på en hjortfilé med syrad brysselkål. Bra betyg från båda.
Och såhär ser det mesta ut efter att vi har varit i farten. Tur för mig att jag träffat en kille som uppskattar mat precis lika mycket som jag! <3

Dagen efter checkade vi ut, åt en lång och super fin frukost (10 poäng på den!) innan vi tog oss till centralen och åkte hemåt igen och var utvilade och glada efter en magisk Skåne helg.