SAKNAR VARDAGEN IDAG

IDAG SAKNAR JAG HEM. Till min lägis, Stockholm, mina vänner och vårt älskade kontor. Till min vardag. Jag saknar att kliva innanför dörren till kontoret på vån 5, att köpa min dagliga Voltaire sallad till lunch, att be en kompis fota av en dagens och att skriva så att fingrarna glöder. Min vardag saknar jag. Det känns också extra roligt och taggat på 2019 för flera saker kommer förändras och det gör mig väldigt exalterad! Hur känner inför det nya året hittills? Är ni peppade eller bara segstartade?

Det känns som att jag varit borta hemifrån forever. Men efter 15 dagar i Tulum blev det ganska direkt jul och därmed ett par mil fram och tillbaka genom Sverige. Intensiva dagar med massa nya ansikten. Lägg till ett gäng födelsedagar och inbokade weekends, dvs något hela tiden.

Vet ni förresten vad jag saknar mer? – Att ladda kaffebryggaren precis innan läggdags så det bara är att trycka på knappen på morgonen när man sengångar till toaletten, – Vara lite för stressad för att hinna med. – Hitta kläder som känns rätt och roligt för dagen. – Springa ner till bussen 8.26 och faktiskt hinna med den. – Springa upp igen pga att man glömde träningsväskan. – Dom där sakerna man egentligen ogillar men plötsligt saknar.