PRODUKTERNA FÖR DET MAXIMALA GLOWET

Januari och februari kan ju slänga sig i väggen rent vädermässigt. Oftast iallafall. Och risken för att känna sig som en döende vandrande zombie är inget konstigt. Men, – man kan förebygga det genom produkter för det där maximala glowet! Och ALLA älskar ju glow!

Första steget/First step – Bioeffect 30 days treatment. Jag tror på att en första bas är grunden i allt. Just denna lilla flaskan är ren och skär magi. En superkur, utmätt för just 30 dagar. Morgon och kväll kör jag den. Det finns nog en anledning till varför just denna är en av Karl Lagerfeldts favoritprodukter. När kuren är slut går jag tillbaka till mitt vanliga serum från samma märke. Magisk även den.

I thinks a good base is everything and that is why I start with this little bottle from BioEffect. This is a 30 days treatment that I use in the mornings and in the nights. No other hydrations och cremes, only this little one. And when this cure is over I’ll go back to my fav everyday serum from BioEffect.
Steg nr 2/ Step 2 – Clarins SOS primer. Universal light nr 00. En primer är minst lika viktigt för basen och för att hålla sminket på plats. Men även om ni är som jag, och inte använder så mycket smink överlag. Just den här lägger sig som en skön, skimrande hinna utan att kännas varken flottig eller fet. Bara glowig.

Step two is this SOS primer, universal light 00 from Clarins. It is the perfect primer that gives you that glow everyone wants. It’s also perfect if you are like me and don’t use that much makeup over all. I barely use foundation so this primer is perfect.
Steg tre/Third step – Tom Ford shade and illuminate cheeks palette. – 01 scintillate –
Den här rackaren kör jag som steg nummer tre, efter att jag tagit Chanels Soleil tan som är en krämig bronser och som hängt med mig i alla år. Jag penslar sedan highlightern på kindbenen, nästippen och under brynen. Duttar även lite me penseln emellan ögonbrynen och mitt på hakan. Avslutar med lite persikofärgat rouge i samma härliga konsistens.

The third step is this really highlight and shade palette from Tom Ford. I’ll take this one after the bronzer I’ve been using for a long time know. Chanel Soleil Tan. I use the highlighter on my cheekbones, my nose and under my brows. Also a little in between my brows (in the middle) and a little bit on my chin. 
Sist men inte minst. Läppglans från YSL Rouge volupté shine i pärlemofärg. Jag har använt detta läppbalsam länge nu och det är det första jag söker efter på alla flygplatser då det endast finns på få ställen. Detta ger dig den perfekt skimrande finishen till din makeup och det passar nästan ännu bättre till en osminkad, solkysst look. Win win!

Last but not the least. This non-colored Lipgloss from YSL Rouge Volupté shine.
This stick gives you the perfect pearly finish. I’ve been using it fr years and it is the first thing I’ll search for in the taxfree on airports.