INREDNINGSPLANER OCH STORA TANKAR

Igår sprang jag runt en sväng ute på Formex ute på Älvsjömässan och jag kom hem med x antal nya idéer, en hög dos inspiration och suget efter att byta ut saker och göra om.

Jag måste hitta ett nytt inredningsprojekt att sätta tänderna i. Från grunden, och inte bara addera små prylar, utan ett större projekt, med möbler och stora ting. Lite före- och efter bilder om ni förstår. 

Jag har ju intalat mig att jag ju inte kan tömma hela lägis bara för att jag spanat in något nytt fint. Min soffa är ju te.x helt perfekt (ok, den borde vara lite djupare och matbordet i rustikt trä istället för marmor) men ni förstår grejen. Däremot behöver jag ett nytt ställe at hugga tag i. Och då kom jag på den briljanta idén att fixa om lite hos min kille. För den dagen när vi flyttar ihop så är ju det ändå saker som vi kommer ta med oss, så det kommer ju vidare om ni fattar vilket ju också känns så mycket roligare.