NÅGRA FAVORITER FRÅN FORMEX 2019

Visst är det något speciellt med happylights? House doctor ville få fram “glamping känslan” i sin monter och jag tycker de lyckades helt klart. Eller vad säger ni? MYSkänsla! helt klart. Jag blir liksom lycklig och alldeles sprallig när jag skymtar happylights. Hela Tulum var ju fyllt av dessa som glittrade i mörkret.
Runda, rustika träbord vet definitivt House Doctor hur man gör. Är själv spekulant på detta bordet, men ska bara se så att måtten räcker till.
Hur fint med en svängd kökssoffa?Och ett runt maffigt bord. Det kan jag definitivt se hos mig i framtiden. SÅ mysigt att sitta där och skåla i rödvin och hänga in på småtimmarna.
Udda, spretiga dukningar är grejen. Kul med mönstrat porslin även om jag är den som dras till det enkla, mer neutrala.
Olsson & Jensen hade en soffa som helt klart föll mig i smaken. Kanske att armstödet skulle varit lite bredare för en fullpott, men annars träffade den in både på djupets storlek och själva modellen.
Sprang förbi en monter med stora skulpturer (som jag fått dille på och vill ha i mitt framtida, större boende!) känns så mäktigt och maffigt med en stor statyett. Anyway, den här lite mindre skulpturen i form av snäckor var också super in i all sin enkelhet.
Som sagt. Större skulpturer och piedestaler är grejen.
KAN INTE släppa tanken på en liknande staty/skulptur. Lite små läskigt kanske men har helt totales snöat in mig. SÅ en sådan ska jag ha!
Rosendahl design group hade en stoooor monter fyllt med sina olika märken. Den här fiffiga glasvasen var så fin i all sin enkelhet och hade liksom en “två i en” del med en avtagbar vas.
Den här räfflade varianten är fin. Fanns i klarglas som ovan men också denna mer rustika i porslin.
Den här synen fick mig mest att längta efter vår. Då Kungsan körsbärs-blommar men också då man kan köpa magnoliakvistar med sig hem..
Kai Boisen monterade sina klassiska träleksaker på plats. Så gulliga att hänga runt i barnrum tycker jag! Och fin typ doppresent eller födelsepresent.

Efter mitt sista stopp var tanken att jag skulle springa förbi mitt bästa Sleepo och deras monter men jag hann aldrig. Ett möte i stan kallade. Så det får bli att klämma och känna på deras nyheter på pressträffen om en vecka istället.