SALMALAX MED LIME, SESAM OCH FÄRSK CHILI

Jag skriver ner receptet på salmalaxen från min IG story här då ni var så många som ville ha receptet. Vet ni vad? Det är faktiskt en favvorätt som jag ätit länge nu som går på nolltid at göra samt är fräsch och väldigt god. Förutsatt att man gillar rå lax vill säga.

Såhär enkelt gör du; (jag gör dressingen på känsla, dvs ingen direkt mängd utan vad som känns rimligt!) – Hacka färsk chili, ingefära och koriander. Ner med en skvätt sesamolja och en skvätt soya. (och risvinäger om du har hemma!) Också en skvätt vatten för att göra den lite tunnare. Salt och peppar. Hacka cashewnötter och laxen i mindre bitar. Ner i dressingen och låt marineras i ca 20 min innan du toppar valfri sallad med laxen och dressingen. Avokado och gurka är ett MÅSTE, sedan kan du välja vad du föredrar.

Snart kommer ett inlägg med ett par favoriter från Formex! Och vid lunch ska jag iväg på en ansiktsbehandling där vi ska suga ur slagg och tighta till huden i ansiktet. SÅ PEPP! Efter det blir det ett par timmar på kontoret, fota samt avslut dagen med en 2 timmars ekonomilektion hos min revisionsbyrå. X