EN LITEN LÖRDAGSLISTA

Jag glömde helt enkelt, kort och gott att publicera den här listan som skulle ha kommit upp igår. Jaja, ni får läsa den ändå. Jag lånade den från Petra som i sin tur hade snott den från bästa Elsa Billgren.

Hur länge sov du idag?

Klockan ringde på strax innan sju imorse. Jag vaknade pigg (TACK Richard Juhlins alkoholfria bubbel för det!) tryckte på ON knappen på mitt förberedda kaffe, budade iväg snordyra smyckeslån från igår och åt ett fröknäcke med kalkon och ärtgroddar ståendes på hallgolvet. Stresspackade väskan och bockade av checklistan. Nu sitter jag och min tunga packning på tåget och klockan är strax innan 10 på morgonen när jag skriver detta till er och snart är jag framme!

Vad har du för planer?

Ikväll ska min kille firas med pompa och ståt! Det står nämligen 30 års firande och fest på dagens agenda därav alkoholfria alternativ igår om ni förstår. Så ni som säkerligen funderade på om det låg en bebis i ugnen kan lugna er då den enkla anledningen är att det idag, inte finns en chans på jorden att jag fixar en två dagars fylla. Jag är inte människa efter två glas vin på en aw numera så det gäller att välja sina tillfällen väl. Nåja, ikväll blir det andra bullar och som förstått inte tillåtet med alkoholfria alternativ. DET SKA BLI SÅ ROLIGT!

Vad gör dig glad?

Jag är generellt väldigt glad och lycklig för tillfället. Livet är väldigt härligt må jag säga och nog det härligaste jag kan minnas. Sedan citerar jag Petra som sa det såhär bra; Det nya året gör mig glad, det känns som att så många vänt blad – och är sitt absolut bästaste jag. Känner mig bubblig för att de flesta i min omgivning verkar vara så lyckliga och må så bra just nu – vilket i sin tur smittar av sig på mig. Exakt precis sådär känns det.

Hur hoppas du att dagen avslutas?

Skrattandes sent in på småtimmarna efter en sjuhundrades festlig kväll hemma i sängen med min bättre hälft och min twinsie.

Vad tänker du mest på just nu?

Jag har alltid varit en funderare, men till skillnad från tankarna för ett par år sedan som då ofta var ganska oroliga och ängsliga till att idag vara stabila och allt annat än osäkra. Idag tänker jag mycket på framtiden, familj och blivande familj. Hur jag vill utveckla mitt jobb och vad jag vill lägga fokus på. Det känns väldigt typiskt januari, funderingens månad. Livsfunderingarna är inte få. Utöver det är jag nog bara klyschigt väldigt tacksam för allt. Jag känner mig som mitt lyckligaste JAG och det tack vare Daniel, min familj och mina älskade bästa vänner. Tack livet, du är fint.