30 ÅRS KALAS OCH BILDBOMB FRÅN FÖRRA HELGEN

Ääääntligen kommer lite utlovade bilder från förra helgens 30 års fest för min bättre hälft. Och jäklar vilken kväll det blev! Det dansades för fullt till 90 tals hits som Dj Sammy och Magnus Uggla och både klackskor och slipsar åkte av.
Baren invaderades av törstiga partymänniskor som blandade sina egna, mindre korrekta drinkar. En riktigt rolig, KUL kväll med andra ord!

Mitt födelsedagsbarn. <3
Fördrink var en Aperitivo, och jag som inte ens gillar Aperol (som denna är en blandning av) fyllde på glaset både en och två gånger med denna.

Partykompanjonen!
Älsklingar i form av kussis och syster yster.
Emma, min gamla trotjänare och barndomsbästis.
Och det var för övrigt på Rasmus (Emmas kille och en av Daniels bästa kompisar) 30 års fest som vi träffades första gången i april 2018.
Tips på två bra viner; Jacob’s Creek chardonnay och JC riesling som hängde med hela kvällen.
<3
Jacke och Jennie. Som för övrigt ska ha bebis i år så Jennie höll sig till Richard Juhlins alkoholfria alternativ som öven ja körde varannan med. Älskar RJ:s bubbel. Så friskt och smarrig och det är ofta jag väljer det en middagsfredag hemma istället för just alkohol. Testa!
Erik & Sophiepropp.
Skolfoto med detta favvogäng såklart!
Maten var som sagt riktigt bra. 4:e våningen är grym på sin mat. Det blev ett plock av kyckling, halstrad lax, entrecote med massa goda röror och tillbehör men också en hylla med färska skaldjur (som jag missade, what?!) och en bänk med ramen som man fyllde med valfria tillbehör själv.
Ralle var på G, precis som alla 45 gäster!
Henke och Jenny
Jag älskar min silver-metallic klänning från Custommade med markerade axlar och midja.

Vid 02,30 stängdes musiken av och de flesta gästerna förde stegen mot Max som ligger ett stenkast ifrån och sänkte den där viktiga burgaren innan sängen. Söndagen bestod av hämtmat och en och annan nap. Juste, när man är ihop med en hurtbulle så pressades det in en iskall promenad också som nog huvudet tackade för i efterhand.