24 KARAT GOLD HIGHLIGHTER

Om jag skulle få välja att använda EN produkt i sminkväskan för resten av mitt liv så skulle det utan att tveka vara en krämig highlighter. Man behöver liksom inget annat. Lite på kindben, näsben, under bryn och på läppens amor-båge sedan har man ett piggt utséende och man ser ut som ett vandrande glow stick. Och vem älskar inte att glowa? Ingen.

Jag fick testa den här produkten för första gången inför årets ELLE gala då jag blev sminkad av Clarins MUA och sedan dess är jag såld. HELT SÅLD. Konsistensen, färgen och produkten. Ja, den gör då verkligen skäl för sitt namn.

SÅ SJUKT. Har rekat fyra olika webshoppar nu och den är slut hos alla. MEN, tillslut hittade jag den, på det femte och sista stället. PASS PÅ! —–> KLICK!
NI ser ju pigmenten i den när jag tagit den på handen.